Det er en glede å meddele at Palmer Group 19. juni 2023 ble Miljøfyrtårnsertifisert, som første og foreløpig eneste vin-, øl- og brennevinsimportør i Norge!

Vi sier at 2022 markerte starten på vårt miljøarbeid i Palmer Group. Det var i 2022 vi utnevnte vår første Head of Sustainability, for å virkelig sette klima og miljøarbeid øverst på agendaen i alle ledd. Siden da har vår Head of Sustainability jobbet hardt for å imøtekomme Miljøfyrtårnets strenge krav for sertifisering, og ikke minst å fremskaffe dokumentasjon for å faktisk kunne kartlegge vår påvirkning og samtidig utføre en vesentlighetsanalyse for å se hvor skoen trykker. 

Etter en intens arbeidsperiode i 2023 ble vi 19. juni 2023 Miljøfyrtårnsertifisert, til glede for både oss og samarbeidspartnere. Dette ser vi på som et kvalitetsstempel, men ingen hvilepute. Det er nå arbeidet starter, og herfra må vi årlig kartlegge vårt utslipp og områder med risiko for størst negativ påvirkning. Under fanen "Åpenhetsloven" på hjemmesiden vår kan du lese mer om nevnte vesentlighetsanalyse og hva vi fokuserer på. 

Det er en stor motivasjon for oss å ha mottatt dette sertifikatet, i likhet med Vinmonopolet, som vi samarbeider tett med, og en av våre største kunder - Øyafestivalen. Vi ønsker å vise for våre samarbeidspartnere at vi tar ansvar for og jobber mot å være en foregangsbedrift innen bærekraft i vår bransje. 


Takk til Stiftelsen Miljøfyrtårn!