Galvaninas leskedrikker har i flere år vært tilgjengelig i Norge via importør Olivino, men på grunn av stor salgsøkning og etterspørsel har eier og daglig leder Ole-Morten Almås med hans firma inngått et samarbeid med Palmer Group og datterselskapet Palmer Spirits.

Palmer Spirits med Morten Hofseth-Olsen i spissen kan informere om at Ole-Morten Almås slutter seg til Palmer Spirits og blir en del av datterselskapet. 

"Akkurat nå jobbes det på spreng med å få varer inn til Norge, etter en utsolgt-situasjon i sommer", sier Commercial Director Morten Hofseth-Olsen. 

Toget som skulle frakte flere containere med de økologiske leskedrikkene ble nemlig forhindret i levering da et annet tog hadde krasjet i en tunnel i Sveits som førte til at all trafikk gjennom nevnte tunnel midlertidig måtte opphøre. 

"Nå har vi økologisk brus og iste på lager, og tonics og miksere er rett rundt hjørnet", informerer Morten. 

"Vi gleder oss stort til å kunne tilby økologiske alkoholfrie drikkevarer av høyeste kvalitet, både til dagligvare og Horeca (les: restaurantbransjen)."

Morten informerer også om at det er Palmer Groups logistikkpartner, Cuveco, som vil håndtere varestrømmen inn til Norge, og ut til alle grossister. Alle EPD-nummer opprettholdes, slik at det blir enkelt for eksisterende kunder å sette bestilling som før. 


For ytterligere spørsmål kan man inntil videre kontakte

Morten Hofseth-Olsen
Commercial Director Palmer Spirits

morten@palmer.no
Tlf: 901 85 230


Er du Horecakunde og ønsker å bli forhandler? 

Ta kontakt med en av våre selgere her.

Morten Hofseth-Olsen

Commercial Director Spirits & Beer

Telefon

+47 901 85 230

E-postadresse

morten@palmer.no

Galvanina

Italienske Galvanina er kjent for sin bruk av naturlige, økologiske råvarer av høyeste kvalitet. De leverer både brus, iste og miksere. Deres visjon er å bli det beste "boutique" alkoholfrie alternativet i verden.

Område

Rimini

Land

Italia

Datterselskap

Palmer Spirits