Palmer Spirits er vårt datterselskap med ansvar for brennevin og øl. Med Morten i spissen kommer de alltid opp med nye ideer og produkter for både det norske og utenlandske markedet.

Område

Oslo

Vingård

Palmer Spirits

Land

Norge

Datterselskap

Palmer Spirits

Palmer har riktignok hatt brennevin i porteføljen siden 2001 og da spesielt flere basislistinger fra Cognac-produsenten Chateau Montifaud og Sans Rival Ouzo. Tilbake i 2014 startet eventyret med egne merkevarer og leieproduksjon hos utvalgte norske og utenlandske destillerier/tapperier. Siden vi ikke har våre egne produksjonsfasiliteter, har det vært viktig for oss å ha en åpen og god dialog med flere destillerier rundt om i Norge. I begynnelsen ble samarbeidet opprettet med Det Norske Brenneri med ulike akevitter. Deretter startet samarbeidet med Aurora Spirit Distillery med flere akevitter. Sammen med Himkok/Storgata Destilleri ble det også startet et gin-prosjekt. Alle samarbeidsprodusentene har i en årrekke hjulpet Palmer å lansere produkter av meget høy kvalitet. Fordelingen har vært slik at Palmer har ansvaret for alle innsatsvarene, ideer, smaksprofil og design, mens destilleriene har stått for produksjon av selve innholdet og tapping. Selskapet Palmer Spirits er preget av en yngre og dynamisk kultur, med et selvstendig preg og høyt fokus på produktkunnskap.

Palmer Spirits har også samarbeidet med Aukrust-stiftelsen i snart 20 år og har lansert flere produkter med Kjell Aukrust sine karakterer som tema. Disse har lenge vært populære på det norske markedet, ikke minst blant samlere.

Kommersiell direktør for Palmer Spirits er Morten Hofseth-Olsen.