Monte del Frà er en av de fremste eiendommer i Valpolicella og Custoza for produksjonen av kvalitetsdruer takket være den beste beliggenhet. Samtidig har Monte del Fra’ høy fokus på dyrking av durer med full respekt for naturen

Område

Veneto

Vingård

Monte del Frá

Land

Italia

Datterselskap

Palmer Wine

Palmer

Etter seksti-to år er Monte del Fra fortsatt undereiet av Bonomos familie. Andre generasjon er representert av to brødre, Eligio og Claudio, som deretter blir fulgt av tredje generasjon, Marica, Silvia og Massimo. Som familie har de sterke verdier: lojaliteten og takknemlighet til deres land og et stadig mer bærekraftig jordbruk. De vinmarkene som familien eier er ekte “cru”, og vinene som kommer fra disse enkle vinmark har blitt et referansepunkt for italiensk kvalitetsvin i samsvar med noen av de mest fremtredende internasjonale vinkritikerne.


Den første dokumenterte referansen angående Monte del Fra' dateres tilbake til 1492. I løpet av den tiden var en gruppe Munker (Fra' på venetiansk dialekt), aktive i et tidligere kloster i dette området.

Bonomo-familien ankom i midten av det tjuende århundre. År etter år, høst etter høst, har de første områdene (hektar) blitt en av de mest omfattende vingårdene i Verona, 137 eiendommer og 68 leide hektar fordelt på alle områdene i Verona: Valpolicella, Custoza, Lugana, Soave og Bardolino.

Monte del Frà stresser ikke vinrankene og bruker den tekniske prosedyren for integrert forsvar. Vi hjelper vinrankene med å utvikle immuniteter i omgivelsene for å finne styrken til å bekjempe sykdommer og / eller naturlige parasitter. Vi begynner på jordnivå der vintreet finner næring. Om høsten mineraliserer vi jorden med forskjellige frø (ved hjelp av teknikken for grønn gjødsel), og den øker næringen naturlig der vintreet finner alt det trenger.
I de tidlige stadiene av våren, etter at fellene først er satt i vinmarkene for seksuell forvirring, forstyrrer vi vinmøllen og reduserer dermed risikoen for reproduksjon og muligheten for at vintreet blir syk og må behandles.