Thomopolous Distillery ligger i utkanten av Athen og har en historie som strekker seg helt tilbake til 1905. Her produseres bl.a Ouzo Sans Rival som den dag i dag er verdens mest solgte ouzo.

Palmer


I 1905 skapte Petros Thomopoulos, en utmerket student i destillasjonskunsten, en kunst som han lærte av faren i Kalamata-området - en unik ouzo. Ouzo Sans Rival, som betyr "uten konkurrent", klarte å etablere seg som en klassisk, tradisjonell, gresk høykvalitets ouzo med viktige karakteristikker.

I 1925 flytter selskapet sine produksjonsanlegg til Pireus. Deres berømmelse spredte seg veldig raskt, ikke bare i Hellas, men også til alle grekerne i utlandet, som gradvis skapte stor eksport til USA og Canada til Somalia, Sudan og Australia.

I 1953 overtok Christos Thomopoulos, sønnen til grunnleggeren, destillasjonen. På veldig kort tid ble Ouzo Sans Rival representasjonen for den nasjonale drikken i Hellas, og monopoliserte ouzo-markedet. Eksportaktiviteter fulgte den samme stigende trenden og nådde det fjerne landet Panama. Gradvis klarte Ouzo Sans Rival å være til stede i mer enn 50 land i verden.