Bjørg Thorhallsdottir er først og fremst en kunstner, men også et multitalent. Denne dama er helt rå og vi elsker å jobbe med henne! Våre kreative møter har ledet til Skravlevinene, Lykkebobler og nå La Vita Rosé. Vi samarbeider med Perelada i Spania, Monte del Frá i Italia og Santa Tresa på Sicilia for å skape vin som får folk til å skravle og kose seg!

Område

Oslo

Vingård

Bjørg Thorhallsdottir

Land

Norge

Datterselskap

Palmer Wine

Palmer

Først ut var Lykkeboblene som ble lansert i november 2013. Dette er et samarbeid med produsenten Perelada i Spania, og har blitt en stor suksess, så den finner du i basisutvalget. Like etter fulgte Lykkebobler Rosé som ble lansert i mars 2015 - den finnes også basisutvalget.

Skavlevin-prosjektet startet i 2015. Bjørg reiste til Veneto for å besøke vingården Monte del Frá og familien Bonomo. Dette har blitt til Skravlevin Corvina, Skravlevin Custoza og Skravlevin Corvina 3l. Etikettene har fornyet seg de siste årene og ser bedre ut enn noen gang!

Bjørg har engasjert seg for miljøet blant annet med miniserien Miljøgrisene, i tillegg til å stadig finne nye måter å lage bærekraftige produkter på. Nå bestemte vi oss for å gå all-in, og gå green to the extreme! I samarbeid med Santa Tresa på Sicilia resulterte det i en økologisk og vegansk rosévin, med emballasje av resirkulert glass, aluminium og papir. Produktet er i tillegg karbonnøytralt, da produsenten fører miljøregnskap og kompenserer for Co2-utslippet ved donasjoner i tillegg til å plante trær.