De fleste gleder seg til den tradisjonelle julematen, enten det er ribbe, pinnekjøtt eller torsk. For ikke å snakke om de lange frokostene med sild, sylte, laks, eggerøre, juleansjos og mye mer. Men etter noen dager så kommer suget etter noe annet, da blir det gjerne pizza, sushi eller taco. Og det er taco det skal handle om her. 84% av nordmenn spiser taco minst én gang i måneden! Men hva drikkes det til?

Vi mener høytidstaco’en krever en god vin.

Sterkt krydret mat som tex-mex krever litt av tilhørende drikke, den bør ikke konkurrere med maten men balansere ut med friskhet og sødme. Mange sverger derfor til brus eller friskt øl, og ikke uten grunn siden drikke til sterk mat bør ha en sødme og fruktighet.

Så hvilken vin skal man da skal velge til taco?

Palmers Tacovin handler om en god rødvin som kan nytes til tacoen eller alene. Vi har laget en økologisk rødvin på druetypen Garnacha Tintorera som vokser i høytliggende områder i Sør-Spania. Garnacha Tintorera gir alltid en svært dyp og mørk farge da det er en av få druetyper i verden med mørkt druekjøtt. gjør at denne vinen passer perfekt til taco!

Karakteristikk

En rik og kompleks aroma av mørke bær, lakris og varme kryddertoner, balansert med runde tanniner. Fargen er dyp mørk.